Catering
Minimum mängd 10 personer. Festmenyn minimum 30 personer
LÄTT KYCKLINGMENY
Från buffet:
Grillad kycklingsallad med fetaost och grönsaker
Grönsallad med melon och gurka
Pesto, balsamico och olivolja
Aromas bröd med tillbehör
Pris: 19,00
Grönsallad med melon och gurka
Pesto, balsamico och olivolja
Aromas bröd med tillbehör
LÄTT LAXMENY
Från buffet:
Rökt lax- och potatissallad
Grönsallad med melon och gurka
Dillsås, balsamico och olivolja
Aromas bröd med tillbehör
Pris: 19,00
Grönsallad med melon och gurka
Dillsås, balsamico och olivolja
Aromas bröd med tillbehör
RÖKT KASSLERMENY
Från buffet:
1H+Ks rökta grisnacke
Grillad chorizo och chilisås
Färsk potatissallad med dijonsenap och kryddgurka
Grönsallad med melon och gurka
Aromas bröd med tillbehör
Pris: 24,00
Grillad chorizo och chilisås
Färsk potatissallad med dijonsenap och kryddgurka
Grönsallad med melon och gurka
Aromas bröd med tillbehör
OXMENY
Från buffet:
Bräserad högrev av oxe med gräddig timjansås
Rostad potatis med säsongens grönsaker
Coleslawsallad
Grönsallad med melon och gurka
Aromas bröd med tillbehör
Pris: 28,00
Rostad potatis med säsongens grönsaker
Coleslawsallad
Grönsallad med melon och gurka
Aromas bröd med tillbehör
BIFFMENY
Förrättsbuffet:
Röktlaxsallad med kokt ägg
Grillad grönsakssallad med fetaost och rucolapesto
Rökt lantgris med äpple
Marinerade oliver och soltorkad tomat
Grönsallad med melon och gurka
Aromas bröd med tillbehör
Grillad grönsakssallad med fetaost och rucolapesto
Rökt lantgris med äpple
Marinerade oliver och soltorkad tomat
Grönsallad med melon och gurka
Aromas bröd med tillbehör
Varmrättsbuffet:
Grillad oxfilé med Marsalavinssås
Timjanrostade säsongens grönsaker
Västerbotten-potatisgratäng
Pris: 34,00 (Med ox inrefilé 39,00)
Timjanrostade säsongens grönsaker
Västerbotten-potatisgratäng
FESTMENY
Förrättsbuffet:
Rysk sillsallad med smetana
Gravlax med hovmästarsås
Räksallad med gräslöksdressing
Rökt lantgris med äpple
Grillad kyckling- och grönsakssallad. Rucolapesto
Körsbärstomat med fetaost och oliver
Grönsallad med melon och gurka
Aromas bröd med tillbehör
Gravlax med hovmästarsås
Räksallad med gräslöksdressing
Rökt lantgris med äpple
Grillad kyckling- och grönsakssallad. Rucolapesto
Körsbärstomat med fetaost och oliver
Grönsallad med melon och gurka
Aromas bröd med tillbehör
Varmrättsbuffet:
Grillad oxfilé med rödvinssås
Rostad havslax med skogssvampssås
Stekt potatis och säsongens grönsaker
Pris: 41,00 (Med ox inrefilé 46,00)
Rostad havslax med skogssvampssås
Stekt potatis och säsongens grönsaker
SÄSONGSMENY
Menyn byts fem gånger i året och baseras på råvaror som vårt kök vill lyfta fram just då. Vinters, Vårens, Sommarens, Höstens och Julens menyer passar bra även till mindre sällskap. I dessa försöker vi lyfta fram lokala produkter och små producenter. Priset varierar. Inkluderar förrättsbord, varmrättsbord och dessert. Pris 40,00-50,00 €/person
DESSERTMENY
En liten efterrätt att avsluta middagen:
Nötig chokladbrownie med mascarpone
Vaniljpannacotta med säsongens bär
Mjölkchokladmousse med fräsch citrussallad
Svartvinbärsfinancier med vaniljsås och mynta
Pris: 6,00 (Kaffe / Te 2,00)
Vaniljpannacotta med säsongens bär
Mjölkchokladmousse med fräsch citrussallad
Svartvinbärsfinancier med vaniljsås och mynta
FINGERMAT
Restaurangs rejäla canapéer kan med fördel beställas till olika evenemang. Vi erbjuder ett stort utbud av olika smaker till priset 4,00 / st. Utbudet varierar efter säsong och era önskemål. Vi beaktar gärna er egna önskemål.
SERVERAT TILL BORDET, TACK!
Vi gör också olika menyer på tallrik. Ta gärna kontakt så hittar vi en meny som passar just ert evenemang och festlokal. Vi arbetar gärna säsongsbetonat och försöker hitta lokala produkter så långt som möjligt.
SERVISHYRA
Vi debiterar 0,25/servisdel i hyra. Via oss får ni även hjälp med dukar och servetter, pris för en sex personer duk 6,50. Tygservetter 1,00 /st. Vid endast hyra av servis 0,50 /servisdel
LEVERANS
Vi levererar/hämtar gratis i centrum av Vasa. Utanför Vasa debiterar vi 2,00 €/ km för leverans / hämtning.
PERSONAL
För vår kunniga serveringspersonal debiterar vi 40,00 / timme och 80,00 / timme på söndagar. Även lördagar efter 24.00!
Boka bord
050 566 8338
