Catering

Herkullinen menu sekä ammattitaitoinen palvelumme takaavat onnistuneet juhlat! Valitse kokkiemme rakentama valmis menu tai luodaan juhliisi sopiva, yksilöllinen kokonaisuus kauden parhaista aineksista. Palvelemme Vaasassa ja lähialueilla.

 

 

Pyydä tarjous

KAUSIMENU min. 15 hlö

Vaihtelee viisi kertaa vuodessa ja sisältää ruokia joka on meidän keittiön mielestä juuri nyt parasta. Talven, Kevään, Kesän, Syksyn ja Joulun kausimenu sopivat erittäin hyvin pienillekin ryhmille. Näissä yritämme nostaa esiin paikallisuuden ja pientuottajat. Hinta 45.00-60.00 €/hlö Sisältää alkuruokapöydän, pääruoan ja jälkiruoan.

 

LAUTASELLE, KIITOS!

Valmistamme myös laajan valikoiman pöytiin tarjoiltavia ruokia. Kehitämme yhdessä asiakkaalle kauden mukaisen ja tilaisuuteenne parhaiten toimivan menun.

 

ASTIASTOVUOKRA

Perimme astiastosta vuokraa 0,40 /osa. Astiastovuokra ilman ruokaa 0,80 /osa. Jos haluatte vuokrata myös pöytä- ja ruokaliinat, suosittelemme Kiffel Pesulan palvelut.

( https://kiffelpesula.fi/)

 

TOIMITUS

Vaasan keskustan alueella on toimitus/nouto ilmainen. Toimituksesta muille paikkakunnille veloitamme 3,00 €/ km.

 

HENKILÖKUNTA

Tarjoiluhenkilökunnasta veloitamme erikseen 45,00/tunti ja sunnuntaisin 90,00/tunti

Pyydä tarjous

Voit jättää tarjouspyynnön täyttämällä oheisen lomakkeen. Olemme yhteydessä sinuun tarkempien yksityiskohtien osalta. Huomioithan, että tilauksen minimimäärä 15 henkilöä. Juhlamenun osalta minimi on 30 henkilöä.

  • PP slash KK slash VVVV
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.