Catering

Herkullinen menu sekä ammattitaitoinen palvelumme takaavat onnistuneet juhlat! Valitse kokkiemme rakentama valmis menu tai luodaan juhliisi sopiva, yksilöllinen kokonaisuus kauden parhaista aineksista. Palvelemme Vaasassa ja lähialueilla.

 

 

Pyydä tarjous

Muut palvelut

Valmistamme myös laajan valikoiman pöytiin tarjoiltavia ruokia. Kehitämme yhdessä asiakkaalle kauden mukaisen ja tilaisuuteenne parhaiten toimivan menun.

Reilunkokoiset kanapeemme sopivat tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Hintaan 5€/kpl valmistamme kaiken tyylisiä cocktailruokia. Suosittelemme 2-3kpl/henkilö.

Kauttamme on myös saatavilla astiastoa vuokralle. Perimme astiastosta vuokraa 0,40€/osa. Astiastovuokra ilman ruokaa 0,80€/osa. Meiltä voitte vuokrata myös pöytä- ja ruokaliinat. Kuuden hengen pöytäliina 7,00€/kpl ja kangasservetit 2,00€/kpl.

Vaasan keskustan alueella on toimitus/nouto ilmainen. Toimituksesta muille paikkakunnille veloitamme 3€/km. Tarjoiluhenkilökunnasta veloitamme erikseen 45,00€/tunti ja sunnuntaisin 90,00€/tunti.

Pyydä tarjous

Voit jättää tarjouspyynnön täyttämällä oheisen lomakkeen. Olemme yhteydessä sinuun tarkempien yksityiskohtien osalta. Huomioithan, että tilauksen minimimäärä 15 henkilöä. Juhlamenun osalta minimi on 30 henkilöä.

  • PP slash KK slash VVVV
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.