Ryhmämenut

Talven ruokalista 10.1.2024-6.4.2024

Ruoka- ja juomalistamme uudistuu neljästi vuodessa, sillä haluamme, että asiakkaamme pääsevät kokeilemaan uusia, mielenkiintoisia makuyhdistelmiä. Samalla pääsemme kehittämään omaa ammattitaitoamme ja haastamaan henkilökuntaamme uusien makuelämysten suunnittelussa ja toteutuksessa. Menu suunnitellaan aina kauteen parhaiten sopivien raaka-aineiden ympärille ja käytämme mieluiten lähellä tuotettuja tuotteita. Sopivat viinit ja lisukkeet viimeistelevät kokonaisuuden.

 

Ryhmämenut myydään vain koko pöytäseurueelle vähintään kahdeksalle henkilölle. Pyydämme valitsemaan koko ryhmälle saman menun ja toivomme ennakkotietoja mahdollisista ruoka-aineallergioista ja erikoisruokavalioista.

 

Varaa pöytä