Catering

En läcker meny och vår kunniga betjäning garanterar en lyckad fest! Du kan välja kockens färdiga meny eller tillsammans med oss skapa en egen personlig helhet av säsongens bästa ingredienser till din fest. Vi betjänar i Vasa och dess närområde.

 

 

Fråga offert

Annan betjäning

Vi gör också olika menyer på tallrik. Tillsammans utvecklar vi en meny som passar bäst till säsongen och för din tillställning.

Våra rejäla kanapéer passar för alla tillfällen. Vi erbjuder ett stort utbud av olika smaker till priset 5 € / st. Vi rekommenderar 2-3 st./pers.

Hos oss kan du även hyra servis. Vi debiterar 0,40 €/servisdel i hyra. Vid endast hyra av servis 0,80 €/servisdel. Via oss får ni även hjälp med dukar och servetter, pris för en sex personer duk 7,00 €/st. och tygservetter 2,00 €/st.

 

Vi levererar/hämtar gratis i centrum av Vasa. Utanför Vasa debiterar vi 3€/km för leverans/hämtning. För vår kunniga serveringspersonal debiterar vi 45,00 €/timme och 90,00 €/timme på söndagar.

Fråga offert

Du kan lämna offertförfrågan genom att fylla i följande blankett. Vi kontaktar dig för närmare information. Observera att minimum mängd är 15 personer. Festmenyn minimum 30 personer.

  • DD slash MM slash YYYY
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.